Світ взаємин Івана Огієнка і Андрія Чайковського (за матеріалами листування) - Виханський, Б.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано листування І.Огієнка з А.Чайковським, визначено його основні проблеми.