Церковні послання митрополита Іларіона (Огієнка) канадського періоду (1947-1972 рр.) - Єринюк, Роман (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті охарактеризовано пастирські послання митрополита Іларіона, виділено їхні певні групи, визначено їхні концептуальні положення