Торжество справедливості: історія назви - Сохацька, Є.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті відтворена тривала, почасти драматична, історія боротьби української громадськості, передусім Всеукраїнського Товариства Івана Огієнка, за присвоєння імені Івана Огієнка Кам'янець-Подільському національному університету.