Родинні зв'язки (про долю родичів Івана Огієнка) - Огієнко, В.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті наводяться цікаві факти із життя Івана Огієнка та його дітей - Анатоля, Олександри (Лесі) та Юрія.