З життя Домни Литвинчук-Огієнко та її роду - Огієнко, Віра (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті наводяться цікаві факти з життя роду Литвинчуків, з якого походила дружина Івана Огієнка Домна Данилівна.