Нереалізований потенціал: Іван Огієнко і розвиток сучасної школи, освіти та педагогіки - Федорчук, Е.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті подається аналітичний огляд матеріалів історико-педагогічного, загальнопедагогічного та методичного спрямування, опублікованих у науковому збірнику "Іван Огієнко і сучасна наука та освіта" з першого по п'ятий випуски (2003-2008 рр.)