Церковне питання в епістолярній спадщині Івана Огієнка - Преловська, І.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті за матеріалами епістолярної спадщинивисвітлюється позиція І.Огієнка (митрополита Іларіона) у церковному питанні.