Внесок І.Огієнка в українську етнографію і фольклористику - Медведчук, Г.К. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про працю митрополита Іларіона (Івана Огієнка) "Дохристиянські вірування українського народу" (1965 р.)