Володимир Січинський про переклад біблії Іваном Огієнком - Трембіцький, А.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття вводить у науковий обіг маловідому статтю В.Січинського "В справі новішого перекладу Євангелії українською мовою" (Нью-Йорк, 1955 р.)