Іван Огієнко у зв'язках з Іваном та Юрієм Липами - Сохацька, Є.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про дружні стосунки Івана Огієнка та Івана Липи та про шанобливе ставлення до І.Огієнка сина Івана Липи - Юрія.