Помножені часом світи (Факсиміле діаріуша Пилипа Орлика за 1724 рік та копія анонімних польських палеографів: порівняльно-зіставне вивчення, спроба перша) - Соболь, В.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті авторка вводить у науковий обіг раритетний документ - копію щоденника (діаруша) Пилипа Орлика (1724 р.), автора першої Конституції (1710 р.) України.