Мовостиль релігійної поезії Івана Огієнка - Мужеловська, Л.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
У статті досліджуємо мовостиль релігійної поезії Івана Огієнка, аналізуємо особливості використання автором найяскравіших мовних засобів, стилістичних тропів і фігур, визначаємо їх естетичні й пізнавальні функції.