Термінологія на сторінках часопису Івана Огієнка "Рідна мова" (1933-1935 рр.) - Марчук, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
Термінологія - розділ мовознавства, який тісно пов'язаний із розвитком та становленням власне державної мови. Саме в цьому аспекті актуальні думки Івана Огієнка та його сучасників, висловлені на сторінках часопису "Рідна мова"