Особливості формування громадянськості у педагогічних поглядах Івана Огієнка та Софії Русової - Кучинська, Ірина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлюються особливості формування громадянськості у педагогічних поглядах Івана Огієнка та Софії Русової. Акцентується увага на важливості громадянського виховання у процесі становлення і розвитку патріота-громадянина. Підкреслюється значущість громадянських ціннісних орієнтирів.