Лінгвокультурологічний аспект вивчення трихотомії мова-народ-культура в працях Івана Огієнка - Шевчук, Зореслава (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена з’ясуванню особливостей лінгвокультурологічних поглядів Івана Огієнка в аспекті аналізу понять МОВА-НАРОД-КУЛЬТУРА. Зокрема, увагу акцентовано на осмисленні і вираженні мовної семантики лексем-асоціативів, що формують оцінний складник аналізованих понять.