Кость Широцький як дослідник Бурсацького жаргону української мови на Поділлі - Іваневич, Л.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
У статті проаналізовано і висвітлено внесок видатного подільського вченого, історика українського мистецтва та культури, етнографа Костя Широцького у дослідження бурсацько-семінарського жаргону на Поділлі.