Листування Івана Огієнка: штрихи до творчого портрета - Євграфова, А.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
У статті розглядається листування Івана Огієнка як адресата й адресанта, що може допомогти уявити його особистісні риси і доповнити його творчий портрет.