Життєві шляхи і діяльність Юрія Івановича Огієнка на сторінках часопису "Свобода" - Трембіцький, А.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті за матеріалами оприлюдненими на сторінках україномовного часопису "Свобода", виданні української діаспори в США, висвітлено життєві шляхи і діяльність інженера Юрія Огієнка (1911-1982), другого сина митрополита Іларіона (Івана Огієнка).