Концепція людини у творчій спадщині Івана Огієнка (митрополита Іларіона) - Продан, Ю.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовані погляди Івана Огієнка (митрополита Іларіона) на поняття "людина", "душа людини", а також на призначення людини на Землі.