"...Не забути й мене, малого працівника..." (Іван Огієнко та Іван Франко) - Лєцкін, М.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена нетривалим листовим контактам великих українців - І.Огієнка та І.Франка - і тривалому інтересові І.Огієнка до життя та творчості його старшогот однодумця, головним чином до творчості письменницької.