Заснування Кам'янець-Подільського державного українського університету (1918 р.). Спогади В.Приходька - Кравчук, О.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на основі спогадів В.Приходька висвітлюється створення Кам'янець-Подільського державного українського університету у 1918 рр. Показано внесок В.Приходька у розвиток вищої освіти Поділля.