Етнічний та соціальний склад війська Запорозького у повстаннях 20-30-х рр. XVII ст. в Україні - Ковалець, Т.Р. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті зроблено спробу з'ясувати етнічний та соціальний склад Війська Запорозького в антипольських повстаннях 20-30-х рр. XVII ст. в Україні.