Дискурс "Націократія" у теорії державного будівництва ОУН міжвоєнного періоду - Вонсович, Геннадій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано зміст, сутність та роль для майбутнього державного устрою політичної доктрини націократії; розкриті основні підходи щодо розуміння зазначеного концепту.