Елективність як принцип оптимізації вивчення доробку видатних українських педагогів - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджуються проблеми елективності у забезпеченні особистісної орієнтованості вивчення історії педагогіки.