Пам'яткоохоронна діяльність І.І.Огієнка на Поділлі - Старенький, І.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розповідається про пам’яткоохоронну діяльність Івана Івановича Огієнка під час його перебування на Поділлі.