Народні назви низовин у західноподільських говірках - Потапчук, І.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано реалізацію найменувань з семантикою “низовина” у говірковому мовленні, відзначено нестійкість і коливання значень зафіксованих лексем, визначено типові загальноукраїнські елементи й ареальну специфіку номінації географічних реалій.