Стилістичні особливості кличного відмінка в драматичних поемах Івана Огієнка - Мозолюк, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджуються стилістичні характеристики кличного відмінка, особливості його використання, а також виділяються найбільш типові варіанти його емоційного забарвлення в драматичних поемах Івана Огієнка