Сучасники про стиль перекладу біблії Іваном Огієнком (за матеріалами часопису "Віра й культура", Вінніпег) - Марчук, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджено відгуки на переклад Святого Письма, здійснюваного Іваном Огієнком упродовж більш ніж 40 років, а саме на переклад українською мовою Біблії та значення цього перекладу для України й діаспори.