Прометеїв вогонь національних і людських ідеалів (взаємини Івана Огієнка та Юрія Кошельняка) - Лєцкін, М.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття являє собою спробу систематизувати та вибудувати у хронологічному порядку нечисленні свідчення про особисті та листовні контакти двох українських діячів-інтелектуалів – Івана Огієнка та Юрія Кошельняка – переважно з точки зору письменницької та видавничо-журналістської.