Григорій Сковорода і Лесь Курбас: у пошуках внутрішньої людини (до 125-річчя від дня народження Леся Курбаса) - Соболь, В.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про проблему самопізнання Людини у філософії Г.Сковороди і Леся Курбаса