Світоглядні та художні особливості поетичної збірки "Зелений шум" (2012 р.) Івана Прокоф'єва - Рарицький, Олег (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкриваються світоглядні та художні аспекти поетичної збірки І.Прокоф'єва "Зелений шум". Досліджуються інтертекстуальні зв'язки зі світовою та українською літературою.