Біблійні істини як ідеотворчий чинник в поезії Івана Франка - Починок, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті порушуються проблеми світогляду І. Франка, зокрема акцентується на ролі біблійних істин в житті і художній творчості письменника. Автор зосереджує увагу на проблемі вождя як ідейно-етичному комплексі в художньому світі І. Франка.