Ключові аспекти духовно-педагогічної діяльності Івана Огієнка - Кучинська, Ірина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті робиться спроба аналізу життєдіяльності видатного українського педагога, богослова, державного та громадського діяча - Івана Огієнка. Акцентується увага на ключових аспектах духовно-педагогічної діяльності видатної особистості.