Трудова експлуатація жертв голокосту (на прикладі Рівненщини) - Михальчук, Р.Ю. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті досліджується трудова експлуатація євреїв в контексті Голокосту на Рівненщині. Дається аналіз форм і методів експлуатації єврейського населення на примусових роботах, висвітлюється незахищеність, відсутність прав та важкі умови праці жертв Голокосту.