Життєтворчість та науково-професійна діяльність Івана Огієнка у вимірах пріоритетів саморозвитку студента - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджуються особливості особистісно орієнтованої парадигми вивчення життя та діяльності Івана Огієнка в системі професійної підготовки студента, реалізації його потенціалу особистісного, професійного саморозвитку.