Комунікативна компетентність фінансиста - Сукаленко, Т.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розмежовано поняття «компетенція», «компетентність» розглянуто основні складові та шляхи формування комунікативної компетентності як пріоритетного напряму у процесі викладання курсу «Українська мова (за професійним спілкуванням)».