Педагогічні умови формування мовної культури молодших школярів - Мартіна, Олеся (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглянуто теоретичні аспекти формування правильності мовлення, педагогічні та лінгвістичні умови формування мовленнєвої культури та оволодіння мовленнєвими засобами учнів початкових класів; окреслено шляхи і способи покращення їх комунікативної діяльності та удосконалення практичної підготовленості вчителя до роботи з дітьми.