Лінгвальні засоби вираження мовної особистості Івана Огієнка у публіцистичному дискурсі - Шевчук, Зореслава (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена аналізові основних фонетико-морфологічних, лексико-фразеологічних та стилістичних засобів вираження мовної особистості Івана Огієнка у публіцистичному дискурсі. У текстових фрагментах охарактеризовано найважливіші фонетичні та морфологічні риси мовлення дослідника, превалююча лексика його публіцистики, стилістичні фігури мовлення, якими насичені висловлювання відомого педагога.