Утвердження образу Івана Огієнка, вивчення та поширення його наукової і творчої спадщини у м. Хмельницькому - Ткачук, Т.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлюється тема вшанування пам’яті Івана Огієнка, дослідження і поширення його науково-педагогічної, літературної і перекладацької спадщини науковцями,просвітянами, письменниками м. Хмельницького.