Просторові словосполучення зі значенням місця в поетичній збірці "Легенди світу" Івана Огієнка - Мозолюк, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на матеріалі поетичної збірки «Легенди світу» Івана Огієнка схарактеризовано просторові словосполучення зі значенням місця (локалізація за ознакою близькості, локалізація по колу, локалізація перед просторовим орієнтиром). Описано також їх склад, функціонування та варіативність у межах тексту.