Адаптація німецькомовних вербативів на означення процесів переміщення в південно-західних говорах української мови - Іваночко, К.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано лексико-семантичні, фонетичні, морфологічні й наголосові особливості німецькомовних вербативів на означення процесів переміщення у південно-західному наріччі української мови.