Іван Огієнко про розвиток духовних цінностей дітей шкільного віку - Ковальчук, Геннадій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано погляди І. Огієнка щодо розвитку духовних цінностей дітей шкільного віку. Розкрито умови духовних цінностей, ролі вчителя у вихованні духовних якостей, культури, традицій, історії, мови, церкви в контексті актуальних питань сучасної національної системи виховання.