Українське стилістичне термінознавство XX - початку XXI століть - Яценко, Н. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Зроблено спробу проаналізувати становлення українського стилістичного термінознавства, починаючи з XX ст., а також розкрити основні аспектні напрями його розвитку. Відповідно до напрямів систематизовано фундаментальні праці українських дослідників у царині термінознавства.