Фіксація лексики "Люборацьких" А.Свидницького в "Українському стилістичному словнику" Івана Огієнка - Коваленко, Борис (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на матеріалі «Українського стилістичного словника» Івана Огієнка проаналізовано лексику «Люборацьких» А. Свидницького в лексико- стилістичному та лексико-граматичному аспектах.