Реконструкція Київського пантеону на основі ідей Івана Огієнка - Воропаєва, Т. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізуються праці Івана Огієнка, в яких розглядаються фольклорні, міфологічні й архетипові засади, необхідні для реконструкції Київського Пантеону, міфологічного світогляду, етнічної картини світу і язичницьких практик давніх українців. У даному дослідженні використовується комплексний підхід.