Художній світ поезії Герася Соколенка - Олійник, Любов (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано поетичну спадщину Подільського письменника фронтовика Герася Соколенка. Звернено увагу на художню цінність тексту, зокрема розглянуто твори різного тематичного спрямування, художні засоби та прийоми, охарактеризовано образи, які найчастіше з’являються у поезіях.