К.Широцький як представник української культури його "Церковні стародруки" в часописі "Книгар" - Рева, Лариса (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на фоні документальних подій 1920-х років представлена картина розмаїття громадсько-політичних подій, зокрема культурного простору України. Зосереджується увага на часописі «Книгар» – першому спеціалізованому виданні української критики та бібліографії, дописувачем до якого був Костянтин Широцький – історик українського мистецтва.