Проблеми управління розвитком громадянської освіти через призму засадничих позицій Івана Огієнка - Франчук, Тетяна; Іванюк, Інна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті порушуються проблеми розвитку громадянської освіти в Україні, зокрема її управлінської складової, через призму аналізу потенційних можливостей адаптації концепту розбудови національної освіти періоду УНР, а також цілісного освітнього простору як основи забезпечення її неперервності.