Варіантні родові форми запозичених іменників у наукових студіях Івана Огієнка (на матеріалі "Українського стилістичного словника)" - Юносова, Валентина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано варіантні родові форми іменників іншомовного походження в праці Івана Огієнка «Український стилістичний словник. Підручна книжка для вивчення української літературної мови» (Львів, 1924) та виявлено основні тенденції в їхньому вживанні на сучасному етапі розвитку української мови.