Синоніми як засіб увиразнення художнього мовлення (на матеріалі роману "Ініціація" Люко Дашвар) - Федькова, Інга (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті зосереджено увагу на семантико-стилістичних функціях синонімів у художньому тексті. Виявлено особливості функціювання та з’ясовано естетичні функції синонімів у романі «Ініціація».